Official statement from my sister Judit from Lubbock, Texas (as posted on her facebook account as well)

BREAKING NEWS!? GM Hou Yifan vs. GM Judit Polgar Match in Sept. 26th – Oct. 2nd 2012 in China.

Well, I find it very strange and unfortunate that based on the writing of a Chinese insider chess blog some mainstream chess websites present false information about me putting it up as a fact. They not only say that a match between me and the woman world champion has been officially announced, but also go into details, as of date and organization plans (4 classical and 4 rapid games).

I firmly have to say that the information is FALSE! I neither know anything about this match, nor agreed to sign any kind of contract whatsoever! If there is a real determination for such a historic clash, then I wait to hear about it in an appropriate way. Until then I just enjoy time with my family! 🙂

RENDKÍVÜLI HÍREK! ? GM Hou Yifan vs. GM Polgár Judit páros meccs 2012. szeptember 26 – Október 2, Kína.

Hát, egy kicsit furcsának és nem túl szerencsésnek tartom, hogy egy bennfentes kínai sakk blog információira alapozva vezető sakk honlapok hamis információkat közölnek velem kapcsolatban, mindezt tényként beállítva. Nem csupán azt állítják, hogy a hivatalosan is megtörtént a bejelentése a női világbajnok elleni páros mérkőzésemnek, hanem még olyan részletekkel is előrukkolnak, mint a lebonyolítási forma (4 klasszikus és 4 rapid játszma). Határozottan kijelentem, hogy sem ilyen mérkőzésről nem tudok, sem nem írtam alá semmilyen megállapodást ezzel kapcsolatban. Ha valóban megvan a szándék egy ehhez fogható történelmi összecsapásra, akkor ezzel kapcsolatban várom a megkeresés megfelelő módját. Addig is örülök, hogy a családommal tölthetem az időmet! : )

Chess Daily News from Susan Polgar
Tags: , , ,